Jdi na obsah Jdi na menu

Cesta z Ratmírova

2. 5. 2012

Cestou z Ratmírova nás napadlo, že se zastavíme u mojí mámy v Sudově Hlavně. Nápad to byl okamžitý, takže se dalo předpokládat, že to dopadne dobře. Mamka souhlasila a tak jsme nabrali směr Hlavno. Dorazili jsme lehce před dvanáctou.

Milým překvapením byla přítomnost ségry a jejích dětí Lary a Ríši. Larince se Lordík strašně líbil, tak jí šel hned očuchat a obejít nejbližší okolí. Podíval se i na Ríšu do kočárku, naštěstí ho nevzbudil.

Když jsme šli uvařit kafe, tak byl opět trochu nesvůj (máma zmizela)- Hned jak jsem přišla zpátky, tak začal dělat největšího machra (je moc statečný, když se mi schovává za nohy) a šel prozkoumat mamky domeček. Bohužel nechala smažený květák velmi nízko a než si to uvědomila, tak bylo půl květáku v Lordovi. Opět jsem dostala vynadáno, že je chudák vyhladovělý, že ho určitě pořádně nekrmím a tak. Jenže fundlák je pořád hladový.... Ještě se mi nestalo, aby něco nechal.

Po chvíli přijel i Standy brácha Jirka se ženou Miladou a byli z Lordíka také hyn. Teta byla hodně překvapená velikostí, přestože mají ovčáky, na takového obříka se nemohla vynadívat. No a přotože nás už bylo na dvorečku víc než dost, nabrali jsme kurz Čelákovice.