Jdi na obsah Jdi na menu

MVP Mladá Boleslav 2012

24. 3. 2013

Jak už tomu bývá před každou výstavou, měli jsme s Lordem dost práce. Ne jednou jsem si připadala jak idiot, který je tu jen pro pobavení publika. Protože mám  Lorda hlavně kvůli společnosti a hlídání zahrady, tak nás přípravy na výstavu stojí mnohem více času a práce než většinu jiných lidí. Běhali jsme na zahradě, venku a všude kde se dalo. Většinou se na nás nejednou dívalo pár lidí a já si připadala jak šašek, když jsem říkala Lorde k noze, Lorde zastav, Lorde vystav se, Lorde k noze.... a tak pořád dokola.

V den výstavy jsme se sbalili s kamarádem a vyrazili směr Mladá Boleslav. Naštěstí počasí přálo. Nebylo přímo vedro, ale příjemně, takže nám cesta ubíhala dobře. Dorazili jsme na místo určwní a Lordík zavětřil známou směsici pachů a byl opět k neudržení. Naštěstí tenký obojek hodně pomohl.

Po nějaké době čekání jsme přišli na řadu a celá ta práce k něčemu konečně byla. Dostali jsme posledního potřebného CACe a šampion ČR už nás nemohl minout.img_3506.jpg Za celý ten úspěch bych těla poděkovat Trojské skále, že má tak kvalitní jedince a hlavně Heleně, která z Lorda, co neměl moc chlupů udělala krásného psa a dokázala ho perfektně ostříhat.

 

Domů jsme jeli v povznesené náladě a Lordík dostal za odměnu k večeři kilo a půl hovězího.