Jdi na obsah Jdi na menu

MVP České Budějovice

26. 12. 2011

V říjnu jsme se s Lordikem vydali na výstavu do Českých Budějovic. Ráno se samozřej9.10--5-.jpgmě neobešlo bez klasických problémů u nás i u mazlika. Pane Bože, kde mám kalhoty, nestihla jsem kafe. Hadry pro Lorda, kde má průkaz a lístek? Lordiku jedeme, sedni, musíš dostat obojek, vyčůrat a snad už můžeme vyrazit. No jako vždy byl náš odjezd trochu hektický.

Hurá, jsme tady, teď najít kruh a můžeme se do toho pustit. Ježiši, co to je? No v tomhle kruhu se s Lordem ani neotočím. Velikost 4x4m je pro nás dost malá. šli jsme si to zkusit a samozřejmě, mě málem z kruhu vystrkal. No nevadí, nějak to dopadne.

9.10--21-.jpgPřed námi šli ještě Berňáci a Bernardýni. Bylo to hezké, ale myslím si, že úroveň chovu Novofundlandského psa je mnohem výš, než těch dvou výše zmiňovaných plemen.

Na řadu jsme se dostali po krátkém děšti okolo poledne. A9.10--28-.jpgź na kratší výměnu názorů mezi psi, jsme to zvládli docela obstojně a velmi nás překvapil výsledek V1, CAC. Nějak mi nedošlo, že půjdeme ještě do dalšího boje o CACIBa, tak jsme psa uklidila a pak jsme se v poklusu vrátili do kruhu. UF, dopadlo lépe než jsme čekali. Lordik vyhrál i CACIBa. Boj o BOBa už jsme nevyhráli, porazila nás Agátka. Tímto jí moc gratulujeme a děkujeme všem zúčastněným, za příjemný den strávený s našimi psy.