Jdi na obsah Jdi na menu

KV Malý Ratmírov

30. 4. 2012

V pátek po práci, jsme se pobalili do auta. Lordik poznal, že se nese jeho taška a hračky, tak že pojedeme někam na delší dobu. Je docela roztomilý, když se těší na výlet. Skočil do auta sám a mohli jsme vyrazit.

Cesta nám naštěstí uběhla docela dobře a rychle. Zhruba po 2 hodinách jsme se dostali na místo. Byli jsme překvapení, jak je to veliké. Hned na druhé straně cesty se rozprostíral ohromný rybník a já se modlila, aby se Lordik nešel hned vykoupat....

K pozdnímu odpoledni začali přijíždět i ostatní a kemp se dost zaplnil. Všichni jsme měli na chatičkách kamínka a tak jsme si topili dřevem. Bylo to příjemné, taková klidná atmosféra.

Večer jsme šli na večeři. Překvapila nás kvalita stravy a pochutnali jsme si. Lordik vydržel celou dobu přivázaný na verandě, ale byl strašně rád když jsme se vrátili. V pátek v noci měl celou chaloupku pro sebe, ale stejně většinu noci strávil u mojí postele.

Ráno už přijížděli i ostatní vystavovatelé, kteří se zúčastnili jen výstavního dne. Bylo nás tam víc než jsme čekali a prostor venku byl více černý než zelený. Všude kam jsme se podívali, bylo nekolik fundláků.

Lordíka vedl v kruhu Lukáš a musím mu img_3338.jpgvyseknout ohromnou poklonu. Docela se naběhal. Vedl Lordika, Hajlíka, malou Niké a Ladynu. Bylo mi ho až líto, když na konci nevylezl z kruhu snad půl hodiny.  S Niké bojoval o nejlepšího mladého, s Ladynkou o nej. fenu, a Lordem o nej. psa a ještě s Lordem o BOBa. Byl opravdu uběhaný.

Večer jsme se sešli k tradiční aukci. Letos se zúčastnilo i pár Německých hostů, kteří se také zapojili. Vydražili moc pěknou břidlicovou plastiku. Věcí bylo dost a každý kdo chtěl si vybral. Od prastírání, přez sladké i slané dorty, pár maličkostí na grilování, domácích vajec až po plyšové fundláčky. O ty se strhnul největší boj. Dražili se hnědí i černí. Naštěstí se nám povedlo jednoho vydražit a úspěšně jsme ho večer představili Lordovi. Koukal jak tele na čerstvě natřená vrata, protože malý byl v posteli, kam on nesmí... Jejich seznamování proběhlo docela hlučně, až když zjistil, že je to hračka, tak si lehnul vedle postele a byl v klidu.img_3342.jpg

Nedělní dopoledne nám přineslo i sněhové přeháňky. Po obědě jsme vyrazili s tetou a všemi třemi psy na výlet do Jindřichova Hradce, kde jsme se nachomýtli k vynášení morany. Bylo to pěkné představení. Po procházce jsme si dali kávu v místní kavárně a vyrazili zpět. Vraceli jsme se do prázdného kempu a tak jsme vypustili zvířata na volno.

O velikonočním pondělí jsme dostali bezvadnou snídani a pomalu se se všemi z personálu rozloučili a vyrazili směr Čelákovice. Byl to hezký víkend plný zážitků a velice jsme si ho užili.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na jeho přípravě a organizaci.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář