Jdi na obsah Jdi na menu

KV a SV Džbán 2011

16. 10. 2011

První víkend v září jsme se měli zúčastnit výstavy, teda výstav, v Praze na Džbánu. Byla to klubová a speciální.img_2703.jpg

Ráno se zase neobešlo bez malého stresu. Vstát, honem udělat základní věci, sbali nás a potřebný inventář pro Lorda, samozřejmě kávu jsme nestihli, takže nervozita nejvyžšího stupně. Nechat psa vyčůrat a naložit do auta. Konečně jsme na cestě. Naštěstí to nemáme daleko a za necelou hodinku jsme se dostali na místo. Šla jsem se přivítat s ostatními a hurááááá, VAŘÍ KÁVU.

Vyložili jsme Lordika, našli hezké místo na zaparkování psa i nás. Chvíli to bylo dost divoké, protože Lordino si začíná dělat pořádek všude kam přijede, takže trocha násilného přemlouvání a byl klid. Prošli jsme veterinární kontrolou a v deset hodin po oba dva dny jsme zahájili výstavy společným zpěvem hymny pro Novofundlandského psa. Pak malý přípitek a šlo se do kruhů.img_2714.jpg

No jo a je to tady, zase mě tam odvede a postaví, budu stát jak trotl, ale já jí to vrátím, až budeme běhat.... Tak jo, stojím. No to víš, že ti ukážu zuby, koukej jak mám pěkný. Tak, pohlaď mě po zádech, aby jsi zjistil, že je mám rovný, no to víš, že tam mám obě! Pořád stojím a hurá, jde se na to. Běžíme, docela to jde, tak teď už si budem hrát. Ach jo, zase nechce, ale co, doma mi to vynahradí. Asi to bylo docela dobré. Panička je spokojená a zase vezeme domů nějaký kus železa. Nechápu to, má z toho velkou radost a při tom se nedá jíst. Bože, je asi divná. Já mám největší radost z jídla a hraček a jí stačí kus nějakého železa.

img_2762.jpgTak jsme to s Lordem nejak zvládli a můžeme jet dál. V neděli to dopadlo podobně, ale odpoledne byla ještě vyhlášená tombola a lidi se velmi bavili. Celkově to bylo všechno moc příjemné a milé. Viděli jsme se se spoustou zmámých i nových tváří a myslím si, že takovéto klubové akce patří k těm nejpovedenějším.

Tímto bych chtěla poděkovat za sebe, Lorda a Jirku všem, kteří se podíleli na přípravě tohoto víkendu. Od lidí, kteří byli ve stánku s občerstvelím, přez ty co stavěli kruhy, připravovali ceny, veterinářku, rozhodčí, zapisovatele, sponzory, až po samotné vystavovatele s jejich miláčky.